Přidat odpověď
Ahoj holky,
teď mi to došlo, budu mít od pondělí začne škola, budu mít dva školáky. Je mi z toho smutno. Docházejí mi souvislosti.
Zase to bude hoňka – jak to udělat aby nebyla
Dvoje svačiny – musím vymyslet, co jim dávat, když je babičky přes léto vykrmily.
Co dělat k večeřím, aby se toho dala navařit halda a pak už jen ohřívat, Čas něco uvařit v týdnu nebude, všichni se vracejí vyhladovělí. S pečivem neuspěju, to budou asi svačiny.
Objevily se narážky na téma snídaně. Prý je to zdravé. Zatím děti do devíti hodin nejedly – snídaly/svačily ve školce ve škole, ráno do sebe nic nenacpaly (to mají po mě, žaludek se mi budí v devět). Mám jim tedy něco nachystat rozložené na talíře večer a ráno to jen vyndat, čaj do termosky? (Vstávám hodně brzy před dětmi, ráno se nevidíme) Jak to děláte?
Kroužky – nečekaný talent způsobil, že máme kroužky i mimo školu. Nechceme děti nechat zakrnět, tak tam chodit budou – každý končí v jiné části města ve stejnou dobu. Myslela jsem, že placený doprovod bude stačit jednou týdně hodinu, jen na cestu tam – naskakuje čas i peníze.
Pro děti si jedeme v neděli (dřív to nejde), prý jim nejsou žádné boty kromě sandálů, kalhoty krátké, mikiny mají třičtvrteční rukáv. No nic, v pondělí má být teplo – šortky + tričko + sandály a v prvním týdnu dokoupíme to oblečení.
Kdy budu uklízet, vařit, žehlit? Se starším dítětem jsme se neučili, první třídu zvládlo samostudiem, mladší je pruďas, když mu něco nejde, práskne s tím a je naštvaný. S tím se budu muset učit.
Slovy šmoulího klasika:“Nemám rád školu“
Předchozí