Nezapomenutelná určitě. I kdyz mi trochu vadí ta bezbřehá adorace, která ji nyní provází. Já myslím, že to byla velice komplikovaná osobnost, něco z toho, co na ní lidé dnes obdivuji, mohlo byt dost dobře jejím značným nedostatkem. Při pohřbu jsem tenkrát obrovsky obdivovala, s jakou odpovědností a příkladným smyslem pro povinnost se William a Harry zhostili své role. Za sebe musím konstatovat: klobouk dolů, tohle by bylo obtížné i pro dospělého, zralého člověka.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.