mám asi týden,prestigio pmp3370b za 2500, koupený v ok elektro. prohlížení internetu úplně v pohodě, baterka vydrží asi 5 hodin při nejsilnějším podsvícení(uvidíme, jak vydrží za rok) hry a aplikace se dají v pohodě stahovat gratis z google play (za prachy samozřejmě taky) že bych nějak dlouho čekal, než se něco otevře se mi rozhodně nezdá. s jinýma srovnávat nemůžu, ale nic víc nepotřebuju. pokud vydrží do konce záruky, budu spokojený. když mi ho někdo potáhne nebo mi spadne, nenasere to jak u tabletky za desítku
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.