Ahoj, prosím podpořte mě
Už jsem tu parkrát psala............máme 11ti letou boxerku. Loni byla na dost náročné operaci - nádor na mléčných žlázách. Dostala se z toho na svůj věk poměrně rychle a bez komplikací. Ale teď to začíná jít z kopce. Začíná ji selhávat nervová soustava - pořád cestuje a když se zastaví, tak usíná. Ale tak že se prostě složí na zem. Dostala nějaký vitamíny na podporu mozku, ale nezabrali ani trochu. Sesune se, kde se zrovna zastaví. Veterinář říkal, že s tím už se prostě nedá nic dělat a že když bude nejhůř, tak ji budeme muset pomoct, aby se netrápila. Ale jak mám sakra poznat, že už dál nemůže a že se trápí
. Žere normálně a je šťastná, když vidí misku s jídlem. Občas to ale vyklopí - nestraví - a to i přes to, že ji všechno jídlo mixuju a dostává to v několika dávkách za den. Má totiž už špatný zuby. Občas je veselá, jindy ale kňučí. Jsem na to rozhodutí sama a už to nějak nezvládám. Nechci ji nechat uspat a pak si vyčítat, že by to třeba ještě zvládla.
Jak to mám sakra poznat!!!!!! Řešil jste to taky někdo?
Píšu sem, protože i když vás napíše třeba málo, můžu se aspoň vypsat a shodit ze sebe aspoň malou část toho trápení. Je to totiž hrozně těžký
Ale kdo to zažil, ví o čem mluvím.
Moc vám děkuji.