| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

v cervnu jsem nechala uspat nasi pudlinku, presne dnes by ji bylo 19 let. Nevidela, spatne slysela, pri chuzi padala. Stale dobre zrala, vylucovala ale kazdou chvili, coz pro nas v byte byl uz velky problem, kdyz jsme ji hladili, tak vrtela ocaskem. Posledni dobou kdyz chtela vstat, tak piskala, motala se po zahrade, kdyz spadla, uz nevstala. O prazdninach uz jsme to nezvladali, nemel kdo by ji hlidal. Moje mamka se o ni starala poslednichpar let, ale po tatove smrti zacala trpet na deprese a uz se o ni postarat nemohla, naopak ji pohled na ni zhorsoval jeji stav,trapila se, ze uz se o ni nepostara. Myslim, ze uz to pro ni nebyl hezky zivot, takze jsem se vzhledemke vsem okolnostem rozhodla, ze ji dam uspat, ja jsim ji privedla do rodiny, bylo tedy i na me, abych nasla odvahu a rozhodla to. Jela jsem tam sama, orvala to a s detmi ji pak na zahrade pochovala, pochopily to, bylo to smutne, ale hezke, Wendulka odesla dustojne a zustala nam v srdicku~s~ A uz pres slzy nevidim na klavesnici...
Takze je to jen na Tobe, samozrejme se zeptej i sve rodiny. My uz jsme dal nezvladali peci o ni tak, aby se netrapila. Pokud bych byla na materske a bydleli jsme v baraku se zahradou, jeste by nejaky ten mesice zila, ale bylo by to stejne jen horsi.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.