Alergie se může objevit kdykoliv běhen života. Pokud je krev ve stolici,tak by doktor měl předepsat speciální mlíčko pro děti s alergií na bílkovinu kravského mléka a jmenuje se Nutrilon allergy prev-dá se koupit i bez receptu,ale vyjde na více peněz. Já kojím,mám holčičku narozenou v červenci a bezmléčnou dietu také držím.
Ad kojení-také jsme kojily z jednoho prsu při jednom kojení a od pátku beruška vyžaduje prsa obě. Zvážila jsem ji a z pravého si dá tak 80 ml a z levého 30 ml (tam jí to hůře teče,tak se nechce moc namahat)-mám pocit,že by si ještě dala více,ale bohužel už ji nic neteče-mám ty prsa úplně prázdný. Já doufám,že to je jen laktační krize a že se to zase zlepší.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.