Ahoj holky,
moc na Tussi myslím... ona vždy rodí měsíc dopředu
snad už to mají oba za sebou, brouček už je u ní v náruči a je vše v pořádku
Hroši, Emča je šikovná, zvykne si určitě rychle...
Jindřiško, Vrátík se teď jistě rozjede ještě víc, měl ten začátek těžký, teď už bude jen lépe... pro helmičku bych asi taky ve vašem případě byla... vidím to u Šimiho, ten se někde ťukne každou chvilku.
Dnes jsme byli na prvním plavču a byla jsem zklamaná...jednak nám instruktorka oznámila, že jim bylo nařízeno zkrátit hodiny na 20-45 minut dle atmosféry a nálady na lekci, cena ale zůstává stejná, 190 Kč za lekci... asi jsem 100 roků za opicemi, ale tohle mi už fakt přijde moc. No, ale tak uvidíme, jak to bude probíhat. Třeba to má svůj smysl. Šimi dost poplakával a při potápění plakal fakt dost. Nevím, čím to bylo, možná tím, že je to první lekce po prázdninách, nebo že jsme v jiné partě, nebo tím, že se mu chtělo spát... tak zkusíme příště, aby byl vyspaný. Nemám na to ho tak nutit a trápit, když pláče a vine se ke mně. Docela se mi zdá, že začíná projevovat tu úzkost, opožděně, ale asi je to ono.
Začínám se už připravovat do školy, začínáme za necelé 3 týdny, tak snad to budu zvládat. Budu to mít v pátky jednou za 14 dnů na celý den. Jsem zvědavá, jak to budu zvládat... jsem na toho mého broučka tak uvázaná, že si to ani neumím předsstavit... ale věřím, že to prospěje nám oběma, vlastně všem třem