Ahoj, trochu nesouhlasím s názory, že džíny z CaA jsou na vyšší postavu, mám 180 a horko těžko jsem sháněla délku na sebe. PAk jsem ale narazila na nové zboží, mám je ve velikosti 38 a jsou parádní. Nosím je pořád na střídačku s 3/4 pláťáky taky z CaA. Dala jsem za ně 1000 Kč, to mi ještě přijde přijatelný (jinak kupuju džíny max. do 500 Kč), a jsem za ně ráda. Za mě by klidně ta kapsa na bříšku mohla být delší - dala bych si ji výš. U těch pláťáků je ta kapsa dostatečně vysoká a je super. Džíny jsou tmavomodré, střih bezva, takže nelituju. Ale je fakt, že plno ostatních riflí bylo úděsnýho střihu a barvy :-D
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.