Přidat odpověď
Juldofuldo,
prakticky to není k ničemu,protože,jak sama píšeš nejsou tu pro tyto děti podmínky.
Je to spíš o infu pro tebe,abys věděla,proč je tvoje dítě "jiné",než ty ostatní. Nám ty první testy dělala PPP,protože chtěli synka otestovat a ty další jsme pak dělali přes menzu,protože jsme kdysi sháněli info o jisté škole,kam tedy syn stejně nešel.
A hlavně já jsem to tenkrát řešila,protože jsem prostě syna potřebovala zabavit,abych sama přežila. Jak už jsem psala absolutně odmítal takové ty dětské činnosti a naopak chtěl dělat věci,které mu věkem nepříslušely.Znal písmena,znal čísla,tak jsem kupovala takové ty doplňovací pracovní sešitky,dávala mu vyhledávat v novinách písmenka atd. Prostě už mi docházela inspirace a ze školky prudili,že se odmítá zapojovat do kolektivních her a nacvičování a tak mi nezbylo nic jiného,než do té PPP dojít a dát jim papír,že je prostě jinde. Nicméně stejně mit o nepomohlo a na moje doporučení mu nedali nějakou práci,která by ho zabavila. Nutili ho dělat tanečky,zpívat atd. a on se prostě nudil dál.
Předchozí