Od synovo 2 let chodíme po doktorech kvůli podezření na autismus. Teď je mu 3,5 a vypadá to spíš na aspergerův syndrom, ADHD již máme potvrzené, autismus vyloučen. Po vyšetření na neurologii jsme začali podávat Nootropil sirup a hodně se zlepšil. Je klidnější, naučil se trochu mluvit a zvládá celou abecedu
Máme za sebou 3.den ve školce a já jsem si s hrůzou vyslechla, jak malej lítá kolem dětí, učitelka musí hlídat , aby do někoho nestrčil. Na vycházce do dětí kopal a házel po nich šišky
Vůbec ho takového neznám. Když se mu ukáží hranice, je schopen je dodržovat a je to zlatíčko. Je hravý, děti měl vždycky rád a nikdy nikomu neubližoval. Je tedy pravda, že je spíš zvyklý být s jedním dítkem než ve třídě. Chtěla bych se zeptat, zda někdo máte podobné zkušenosti a jak to u vás bylo dál..? Zlepší se to? Nebo to již teď znamená, že mu větší kolektiv vadí? Byla bych moc ráda, kdyby vydržel a začlenil se
Také by mě zajímalo, jestli jste u dětí s touto diagnozou používali komunikační karty, uvažuji nad tím, jestli by mu to pomohlo se ještě více zklidnit, kdyby pochopil, co ho následující den čeká. Byla bych ráda i za případné odkazy, jak pracovat s dětmi s touto dg. atd. Díky za všechny příspěvky, večer si počtu...