| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k dotazu Sluneční brýle

Dobrý den,

celá rodina si kupujeme brýle v optice.
Pravda kupujeme značkové Polaroidy, které mají polarizační filtr. (Pro dospělého v cenové relaci okolo 1600 - 1800 Kč). Jsou špičkové, doporučuji.

První brýle jsme synovi koupili v jeho 14 měsících. Byly z optiky a stály 170 Kč.
Synovi samozřejmě hned druhý den vypadly z kočárku a vyštíplo se sklo. Šla jsem tedy do optiky koupit nové. Stejné neměli a synovi pěkně seděly jen tyto. Dala jsem se do řeči s prodavačkou, která mě od vidění zná a řekla mi, že sklo se nesmí v žádném případě takhle vyštípnout, že by mohly dítě poranit a abych přišla za 3 dny. Brýle mi vyměnila kus za kus. Za týden syn ulomil nožičku na manželových drahých brýlých. Ve stejné optice mi je ZDARMA opravili. Syn povyrostl a koupili jsme tedy další brýle, stály 240 Kč.

Ono je hezké ušetřit, ale oči máme zdravé jen jednou. Pokud jste koupili brýle ve stánku a byly v pořádku, tak jste měli jen štěstí.
Pravdou také ale zůstává fakt, že ne vše levné je špatné a vše drahé je kvalitní.

Přeji Vám, abyste měli šťastnou ruku a zdravý rozum při koupi brýlí (zrak máte jen jeden), koupi bot (nohy Vás nosí celý život) a postele, kde ztrávíte třetinu života.

Pokud jste z Kolína mohu Vám optiku v Rubešovce pod Naivním restaurantem jen doporučit.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.