| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak předem všem prvňáčkům přejem jen hodné paní učitelky, chuť do učení a čas na hraní :-)A mamkám pevné nervy!!~v~
My už jsme taky mazáci, akorát to ranní vstávání je strašné, já v pět, Verča v šest (šok po prázdninách kdy já v devět a Veča v osm :-)
Do školy se těšila, v druhé třídě už pomalu taky začínají, ale zatím jen zlehýnka domácí úkoly ještě nee.
7letou prohlídku máme za sebou, Verča moc neporostla a je to "vyžlinka" . 123 cm a necelých 22 kg. Za 14 dní jde i pro jistotu na krev na alergii na lepek a na laktózu - často ji pobolívá břicho a více po mléko (a přitom ona by ho nejradši pila pořád a kvůli tomu bolení jí ho omezuju). Tak snad tam nic nenajdou. Navíc doktorka z ní vždycky nemůže, jak je tam hyperaktivka :-)
No družinářka včera konstatovala, že je Verča po prázdninách nějaká klidná (oproti minulému roku ~;), na to jsem já opáčila, že to asi na ni teda něco leze :-) (jako na Veruš :-)
Sauny držím pěsti, ať se to nějak utřepe s denním režime a zbytkem a totéž i všem ostatním, ten denní kolotoč po volném režimu léta je šílený...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.