Kdysi se mi dostalo poučení, že se knedl má důladně propracovat, aspoň 20, ale radši 30 minut, že dlouhým hnětením se ten lepek aktivuje. Takže když náhodou dělám knedl, vrznu ho do pekárny (20 minut) nebo do robota (30 minut). A pak ho pro jistotu vařím na páře. Švagrová je kuchařka a jí se knedl povede vždyky. Asi má kouzelné ruce
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.