| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak já mám dobrou zkušenost s vytržením zubů,i když to byla ,je a asi ještě bude dlouhá cesta~d~Začali jsme chodit s dcerou od školky!,řekla jsem si čím dřív tím líp.V Ledči n Sázavou úžasný pan dr. se vůbec nedivil,naopak řekl že je to dobře že tak brzy. Udělal snímky,otisky atd a tam již bylo vidět v dásních ,jak se nové čtyřky v žádném případě nevejdou. Bylo to hrozné,ale protože nám strašná domácí ortodontka-kterou bych nejraději žalovala,jak na nás spustila-řekla,že dceru čeká sekání dásní,až ji rozplakala,tak jsem byla smířená se vším. Pan dr.vše velmi citlivě probral a vysvětlil,řekl,že počkáme na ty čtyřky ,které pak opravdu vytrhne,neboť,kdyby zůstaly,čelist by se protáhla dopředu a dcera by vypadala jak dinosaurus(to jsem si pomyslela já). Tak jsme počkaly a vloni v 9letech šly čtyřky ven,na to fixní rovnátka a od té doby jezdíme na kontroly,rovnátka se utahují,pokaždé si vybere barvu a jsme všichni náramně spokojení.Celkem jsme zaplatili cca 5500 a po příští návštěvě(dceři je 11)už asi bude vše hotové. Samozřejmě začátky těžké,moc to bolelo,jak trhání,tak utahování a zvykání si na rovnátka,ale dnes jsem šťastná,že jsme to podstoupily,normálně i s rovnátky zavře pusu a našpulí,což dříve bez rovnátek neudělal. Měla neustále pootevřenou pusu a dýchala nosem,což se i tímto spravilo . Huráááá

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.