že zuby bylo OK, nic neznamená - tedy že nebyly křivé.
mě když manžel přišel s tím, že syn dostal v 8mi letech žádanku na ortodoncii, to přišlo taky divný - syn měl nové zuby krásné.. dole trošku křivo, ale jak postupně dorostly, samy se srovnaly... ale právě to že v puse je málo místa.. vidí ta normální zubařka... nejde jen o to, že jsou zuby křivé.. a u nás to bylo ještě, že synovi špatně seděla čelist, pak by v dospělosti měl velké bolesti při kousání..
takže pokud viděla, že se mu tam zuby nevejdou, měla vás poslat už dávno..
nevím jak je to když byste to nechali růst... jestli se ty zuby vejdou.. jako křivé asi budou, to se ale srovnat dá pak normálně fixama.. některé věci potřebují předem, synovi teď třeba měli dávat malou fixu, ale vlastně nebylo na co, zub byl ještě malý, tak nakonec upravili sundavací aparátek a vytlačili takovou pružinkou schovanou dvojku do první řady, aby se to dál nedeformovalo.
Myslím, že ač si se zubařkou spokojená - já s tou svojí také velice byla, tak vás prostě poslala pozdě. :( moje děti totiž se mnou chodili k dospělácké.. a ta to třeba nevidí, nemá takový přehled.. nevím..
teď máme dětskou zubařku a musím říct, že jak přístup k péči, tak péče samotná je prostě úplně o něčem jiném