| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

holky ještě jednou děkuji všem. On syn právě teď místo v pusem má - dle mého laického pohledu - prostě tam má mezeru, kam by se event. ty nové co budou růst mohly vejít. On má teď aktuálně spíš právě ty zuby, co už má tak vytočené právě do té rotace, jak tu někdo napsal. Prostě jsem měla za to, že právě tohle mu budou rovnat. To vytrhnutí mě strašně zaskočilo - zlvášť proto, že ty druhé 4 ještě ani nesjou venku, aby se vidělo, jak se samy porovnají.

No uvidím v lednu po rentgenech. Ono s konzultací - nevím jak jinde, ale tady jsem čekala na termín na ortodoncii ( jako než nás vzali do stavu) možná víc než rok - pokud jsem prostě chtěla k téhle konkrétní dr. Tak se ještě budu muset poptat, jestli se někam vůbec můžu obrátit. Ve Fakultní nemocnici mi rovnou řekli, že neberou a nazdar.

Je na to sice nárok ze zdra. pojištění, ale jak se ho domoct?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.