Zatím jsem vždy měla pánev Tescoma, jedna už je ale dost zničená až si říkám jestli nemůže být škodlivá a chtěla bych koupit nějakou možná kvalitní, ale samozřejmě za dostupnou cenu. Slyšela jsem, že jsou dnes pánve kde se dá smažit téměř bez nebo s minimem oleje a vydrží prý hodně (samozřejmě se to říkalo i o těch teflonových co mám, ale...), nemáte tipy na nějaké dobré aniž bych si k tomu musela kupovat sadu hrnců apod? Stačí mi jedna pánev.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.