| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jinak jsem ještě chtěla podotknout, že zatajit dítěti pravdu mi přijde jako ztráta důvěry dítěte ve mě, když já jsem o tom věděla. Mám 3 děti a vždycky se mi zatím vyplatilo dopředu v klidu vysvětlit co je potřeba udělat, třeba vzít nějakou knížku s obrázkama a na tom ukázat, co má dítě za nemoc a co doktor bude dělat a proč, případně vysvětlit princip očkování, samozřejmě pochopitelně pro danou věkovou skupinu. Nevím, ale dítě se asi musí cítit blbě, když člověk, kterému na světě nejvíc důvěřuje, ho dotáhne někam, kde mu budou dělat nepříjemné věci a ani mu o tom neřekne. Možná se pak dítě o to víc zdráhá příště k doktorovi jít, protože nikdy neví dopředu, co se tam zrovna bude dít. Když chodíme na prohlídky, tak vždycky dopředu říkám, že tentokrát se doktorka jen podívá do krku, poslechne atd. a že krev brát nebude, nebo že se očkovat nebude.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.