| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

U My všichni.... vařím. Občas ale na nějakou scénu kouknu. Je zajímavý, jak se spousta věcí za ty roky nezměnila. Sice není nedostatek učitelů, ale zase je nedostatek peněz, takže výsledek je furt stejnej - přeplněný třídy. Učitelé dobří, špatní i průměrní. Ten mladý nervózní. (Scénu, jak dostane vokno při inspekci, jsem si opět vychutnala. - jako dítě jsem u toho měla škodolibý pocit zadostiučinění, teď je mi ho jen líto.)

Pro mě byl ten seriál velkým přínosem. Dívala jsem se ně něj, když mi bylo asi dvanáct nebo patnáct a díky němu jsem začala vnímat učitele jako lidi. Když jsem se dívala ve škole na učitelku, napadalo mě, jaký by to bylo mít jí za mámu nebo babičku. Jakýho má asi manžela, děti, jak vaří atd.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.