Přidat odpověď
ja jiz z minulych nekolika diskuzi mnozi vedi, mame doma lumpa triletaka, ktery nemluvi, dg. mozna autismus (screening APLA). od zari mame domluvenou skolku pro sluchove postizene, kam integruji i "nemluvice". no a dnes mi bylo po 5 dvouhodinovych navstevach naznaceno, ze naseho autistu neprijmou ( je tam na zkousku, rozhodnuti mela vydat reditelka po mesici, dvou). Place, chce si jen sam hrat, nechce si hrat s detmi a hlavne se mu jeden dospely musi venovat pri aktivitach - skladaji skladacky, tridi, atd. jsem docela prekvapena z rychleho zaveru, skolka vse vedela, jaky je, je tam 14deti a 3 ucitelky, tak jsem doufala, ze casem zapadne. najdou mi jinou skolku, kam ho mam preradit... jak mu to tezko vysvetluju, zase dalsi zmateni... uvazujeme, ze ho nechame jeste rok doma a zamakame na reci s logopedkou. co vy na to? podotykam, ze se ted neskutecne meni z tydne na tyden k lepsimu, jak v komunikaci s nama, ve hre, v reakci na nas podnet, v chovani k sousedovi nebo osobam, ktere denne nevidi... holt az na ten kolektiv, ten ho jaksi nezajima.
Předchozí