| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

já jsem to tak udělala, syn nastoupil ve třech letech a po měsíci byl pak celý rok doma, další rok nastoupil, v klasické školce opět o ničem, přešel do logo s menším počtem dětí a tam se během tří měsíců adaptoval a zvládal, ale protože na mě ze začátku i v této školce tlačili že by bylo lepší ho integrovat do specky tak jsem mu specku od dalšího roku zařídila, pak říkaly učitelky že by zvládl dochodit i v logo třídě ale já jsem tu logo třídu měla z ruky, specku po cestě do práce..záleží na tobě ale osobně si myslím že pro nemluvícího autistu není školka pro neslyšící správná volba, budto bych ho nechala rok doma a docházela do aply na nácvik soc.dovedností a ke klinické logopedce na řeč a nebo se porozhlédla po logopedické školce případně po specce, nevím jak na tom řečově je..no a spc by synovi mohlo doporučit asistenta do školky..pak by zvládal i v běžné logo mezi zdravými dětmi, to jsou totiž pro autíky super tahači a oni se od nich hodně naučí a odkoukají..

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.