taky jsem si všimla, že se samoživitelkami označují matky, které mají (popř. se soudí o) alimenty....
já samoživitelkou označuji sebe - otec není v rl....v rámci naivních představ a touhy po klidu (musel by být soud) jsem ho neuvedla....prostě ty, co nemají otce v rl, ať už z jakýhokoli důvodu.....
osobně bych pod ten pojem neřadila ani ovfovělé...neb mají vdovský důchod a děti sirotčí...na druhou stranu ani já asi nejsem úplně samoživitelka, neb bydlím u rodičů a společně nějak táhneme domácnost...sama bych s dítětem skončila asi pod mostem...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.