Bumbi - já su asi natvrdlá, ale já tam ten fleec nevidím - jako na svrchních kalhotkách AIO, když odepnu ty vkládačky? a polyuter - tak to je přímo na těch kalhotkách, ale jakoby na vnější vrstvě - ne? - Jako i u PUL svrchňáků? Ono asi i teĎ svou extrémní unavou to nechápu...musím to s čerstvou hlavou někdy a někde prostudovat..... Pochopila jsem, že právě starší typ byl zcela přírodní, ale PUL - kalhotky musí být, aby to bylo AIO...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.