| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jaký jste z něj měly pocit? Mě přišla příjemná a sebevědomá, i když morální otázku, jak rozvedla Hybnera radši nebudu soudit, jeho žena.
Ta se dvěmi dětmi mi přišla sice příjemná, ale nejistá.
Ty dvě - už při pohledu na ně jsem měla pocit, že vím, proč jsou nezadané. Stažené zatrpklé koutky úst dolů, přitom za sebou neměly kráce po třicítce žádné fatální špatné zkušenosti.
Ta z New Yorku se příliš vzhlédla ve feminismu a genderu, udělala si z toho celoživotní program a bohužel to poznamenalo její vztah k mužům i v soukromí. Ve skutečnosti ale blízkého vztahu nebyla moc schopná, vyhovoval jí vztah na dálku.
Ta černovlasá neustále tápala, nevěděla co chce ani v profesi, ani v životě.
Ke všemu mluvila o rovnoprávných vztazích, ale spíš jsem z ní měla pocit, že hledá vztah, kde sice bude mít navrch, ale jak se vyjádřila, chlap nesmí být žádný jouda - no a který nejouda si dá líbit, když ho bude partnerka dirigovat.
Obě vypadaly a vyjadřovaly se o mužích jako zatrpklé dvakrát rozvedené šedesátnice, ne jako někdo, kdo ještě nijak tvrdě nenarazil.

Měla jsem z nich pocit, že mají na jedné straně obrovské nároky, na druhé jsou vůči mužům až nepřátelské, působily tvrdě, nesympaticky.

Ale docela z toho pro mě vyplynulo, jak je harmonické partnerství subjektivní pocit, není to jen o lásce, ale i o schopnosti z lecčeho slevit.
Ta co měla dvě děti říkala, že taky nemá romantika, že muž asi není příliš aktivní...ale...věděla, že chce rodinu a že princové jsou tak v Hollywoodu.
Hybnerova manželka slevila ještě víc - starý chlap, už ta perspektiva do budoucna s dětmi, že na ně bude sama, nebyl zabezpečený apod...posedával na kanapi s kytarou...ale ona s ním byla spokojená.

Oba dva manžely by jak ta feministka tak ta černovlasá nejspíš vyhodnotily jako nepoužitelné, pasívní, doma se nezapojující...ale ty co s nimi žily, slevily a vypadaly rozhodně šťastněji než ty, co vehementně mluvily o nárocích a rovnoprávnosti, ale už od pohledu vypadaly zatrpkle a nepřátelsky.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.