Prostě strávím strašně moc času po městě a hledám něco...co jim bude....nebaví mě to jsem otrávená až vzzteklá.....,ale už jsem si za ty roky zvykla....mají jen pár kousků....
A vraždila bych, když vlezu do obchodu a tam 3/4 oblečení pro holky a pro kluky to končí 128 a 6-10ks najdu větší.....
Ty větší alá vietnamci HaM a CaA mám daleko....,ale sem tam něco mají. Bundy v SAM a sportisimo.....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.