Bukvice, já vím, zase na druhou stranu, pokud děláš jakoukoliv kancelářskou práci, tak tu zodpovědnost budeš mít vždycky, to si člověk nepomůže. Já třeba před mateřskou dělala účetní a měla jsem třináctku čistého, nervy neustálé, protože se všechno pořád měnilo a na vše byl člověk sám voják v poli. Navíc v těch neziskovkách je sice málo peněz, ale to u soukromníků taky, nejistota tam taky je, jako bonus u soukromníků navíc mizerné zacházení, což ve většině neziskovek je daleko přátelštější prostředí a je i možnost leccos domluvit, nejedná se tam stylem: onemocníš? tak bacha, za dveřmi je deset dalších
takže na finance je to v našem městě prašť jako uhoď, ať bych dělala sociálního pracovníka, účetní nebo administrativní sílu, rozdíl max. tak dva, tři tisíce.
Navíc svědomitá pracovnice jsem, ale s dítětem už to nevidím na zaměstnání - je přiznání DPH, přilezeš, i kdyby celá rodina včetně tebe měla choleru.
A chci si prostě i rozšířit kvalifikaci na trhu práce, takto budu mít vlastně vystudované dva možné obory - ekonomku a tu sociální práci.
Bukvice, můžu ti napsat ještě někam na mail a něco víc se poptat, nebo můžeš se mi ty ozvat na lelika1@seznam.cz