Nevíte prosím někdo, jak se má správně připravovat čaj z čerstvých šípků? Hledala jsem na netu a našla několik "správných" postupů od "vařit šípky nejméně 30 minut" až po "nechat šípky přes noc namočené ve studené vodě a ráno pak ohřát maximálně na 80 stupňů". Ráda bych tedy věděla, jak čaj správně připravit, aby v něm bylo zachováno maximum vitamínů.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.