Přidat odpověď
Holky, děkuju vám všem, moc jste mi pomohly, hlavně, že v tom nejsem sama. Vyzkoušim asi fakt všechno, obávám se, že klíčovej je pro mě zákaz internetu, jenže doma si ho zase snadno nahodim. Tj. zkusim možná fakt tu kavárnu, to už mě napadlo mockrát, jen si řikám, že mě tam asi nebudou moc milovat - tři hodiny třeba u jednoho kafe a džusu.
Jinak metodu používám stejnou, kapitoly už mám rozepsaný a postupně připisuju, ale obdivuju jako vždy Angrešta, že měl rozmyšlený i odstavce, to já postupuju spíš spontánně, ale je to práce v oboru humanitních věd, to má svoje specifika.
Jo a super nápad je to s tim rozdělenim na časový úseky a bohužel u mě platí, že dýl než 3/4 hodiny permanentního soustředění zatim nejsem schopná.
Ona ta situace je obtížná v tom, že mám tohle a pak ještě regulérní výdělečnou činnost na živnosťák a pak ještě budu učit a k tomu děti. Potřebuju teda maximálně zabrat do konce září, protože teď neni moc jiný práce a děti jsou v tý školce, jenže pak zas budou nemocný a jsem v pr...
No ale ještě jednou díky a taky držim všem palce, ať už studujete nebo píšete cokoli.
Předchozí