Moc vás obě zdravím:-)))
Tak koukám, že potíže s úklidem budou všude stejné:-)))) Tak si holt vždycky, když mně vytočí musím říct, že ona za to v podstatě nemůže, nejspíš byla nějaká porucha v ozvuší v tu dobu, kdy se holky narodily:-)))
Malino, moc gratuluji k bříšku a přeju ať vám těch 9 (teď už vlastně míň) měsíců uteče rychle a hlavně v pohodě a užíváte si radosti z miminka:-))
Beruš, tak ať se u vás třeba taky zadaří a mimčo bude.
Je fakt, že mně přijde jednat s tou mladší jako balzám na nervy, sice je pravý Beran, ale v podstatě když člověk ví jak na ní, tak je většinou zlatá.
Jinak my jsme taky z Prahy, zatím ze samého centra, ale bohužel nějak to vypadá, že už dlouho nebudem:-((
A co vaše slečny a jejich plány do budoucna, mají už rozmyšleno na příští rok nebo je to jak u nás, že se vlastně nic neví:-))) Zatím okukujem nějaká gymnázia, ale u vybraných je ten převis poptávky tak velký, že jsem docela zvědavá, jak to dopadne.
A jaké máte pejsky? U nás byla taky velká poptávka po pejskovi, ale jelikož je Péťa alergik, tak nakonec jsme pořídili toho chamíka. Ale stejně pořád koukáme po inzerátech s hafanama a vybíráme, kterýho bysme si pořídili:-))
Jinak kdybyste měly zájem, tak máme
album na rodině, tak můžete k nám kouknout:-)))
Tak se mějte a pevné nervy s pubertou:-))))
Alena