Goro, od prvního nasazení HA před svatbou bojuju s váhou. Vždycky když jsem chtěla zhubnout a vysadila jsem sladkosti jsem trpěla hypoglykemií. Tohle mi vždycky hubnutí zmařilo. Jednou jsem měla co dělat abych dojela autem ke známým, musela jsem na křižovatce ven z auta a dýchat venku... chtěli mi volat rychlou... pak do mě známá nalila sladké pití a dala mi sníst jablko a já se slušnou motolicí (motání hlavy) jela pro pro dcerku do školky... doma jsem měla tep 40 tepů v minutě - ségra zdr. sestra mi poručila sníst celou čokoládu... od té doby už jsem se bála jakéhokoliv hubnutí. Hezky jsem nakynula a nějak mi i chyběla motivace hubnout - bála jsem se, že zhubnu pár kilo začnou hypoglykémie a budu zase v kelu. Teď se pět týdnů stravuju dle jídelníčku od obezitoložky, netrpím hlady, jím chutně, vařím defakto co před tím, jen nezahušťuju omáčky moukou ale chlebem... a hypoglykémie neznám
Kila se mi rozeběhla dolů a přitom opravdu nejím žádné sladkosti s výjimkou tu a tam mandle v hořké kvalitní čokoládě nebo čtverečku vysokoprocentní čokolády... Věřím, že stavy obrovské chuti na sladké jsou dané buď závislostí na sladkém a nebo špatně sladěném jídelníčku.