Já jsem si tak nějak vydedukovala, že je syn autista a že vám uznali ZTP/P. Tak samozdřejmě je to podle toho, jaký to dítě má k takovým věcem postoj. Mě teda navíc teď spíš štve to, že ty karty ZTP/P budou jako ta skarta a co když ji syn ztratí. Sice pokud někam jezdí na výlety, tak má asistentku, ale je schopnej ji vytrousit na záchodě, nebo někomu dát atd. No a taky ji bude třeba chtít v amoku zničit, to jsem zvědavá, jak tohle bude u nás probíhat...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.