Přidat odpověď
Tak jsem na ty plíny koukla, vypadají celkem dobře, vzhledem k materiálu budou i dobře schnout. Já teda vybírala bavlnu, bambus nebo len - což jsou dobře savé přírodní materiály, ale schne to fakt dlouho, zvlášť v zimě. Ono je to vždy něco za něco. S těma dalšíma plínama jsi to udělala dobře, já měla taky těch nejmenších několik druhů a stejně jsem nakonec skončila na těch čč a imse vimse, ale třeba ségra z nich nadšená nebyla a používala nějaké jiné - opravdu je nejlépe pozkoušet, co vám sedne a nejlíp mít v záloze i jednorázovky (i když já ten záložní balík nakonec věnovala kamarádce :) )
Slunečnice,ještě kojíš?Píšeš ,že to bude asi jako loni,to máš doma ještě malé batole ?
Tak hlavně at je tlak zítra lepší a nenechají si tě tam,to je snad nejotravnější,když musí mamča ležet v nemocnici ,držím palce
Slunce, jo ještě kojím, ale jen tak spíš jako rituál před spaním - mlíka je málo, takže prďola dostane flašku a pak si ještě trochu cucne ode mě, ale někdy se mu podaří usnout s tatínkem i bez kojení. Bohužel jen někdy :( Jinak prckovi je 16 měsíců :)
Předchozí