My samozřejmě vysvětlovali, zabavovali, mazlili, drželi za ruku do úplného usnutí a dokud jsme sami nešli spát, tak jsme mu palec z pusy vyndavali. Budíka v pravidelných intervalech jsme si ale fakt nedávali, takže ráno měl syn vždy palec v puse. Jen mi přišlo zajímavé jeho vyjádření, že radši tu hnusnou chuť ocucá, tak jsem to sem napsala. Nečekala jsem, že touha po palci bude tak silná.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.