Přidat odpověď
Nezdá se mi to, chtějí vás dva vyšachovat. Sice možná ošetří sestře bydlení, ale ona bude schopná z nějakého invalidního důchodu platit údržbu domu?
A rozhodně se nevzdávej po smrti jednoho z rodičů ve prospěch druhého svého podílu s tím, že další se bude řešit až po dalším úmrtí. Taky by se mohlo stát a stává se, že si zůstalý z rodičů najde jiného partnera, uzavřou manželství a ve hře budou úplně jiné faktory a jiní lidé. Anebo vy se vzdáte a pak proběhne darování sestře za podmínek, které nebudete moct ovlivnit.
Jsou to sice rodiče, ale tohle chování se mi zdá prapodivné - sestře majetek, pak ještě budou chtít slíbit, abyste se o ní starali - neřku-li jí dotovali a barák taky. Nebyla bych tak naivní a shovívavá, sociální fobie je dá řešit, nějak se mi nelíbí, že je důvodem, aby vás rodiče obešli. A to obhajování exekucí taky.
Rodiče ti to třeba neřeknou naplno, ale sestra zřejmě je jejich preferované dítě a pro to udělají cokoliv, nepůjde ani tak o to, že by se báli u tebe tvé exekuce.
Předchozí