Přidat názor k porodnici Nemocnice
Milé maminky a bříškandy,
jelikož i já čekám mrňouse, začala jsem zjišťovat něco málo o porodnicích z mého blízkého okolí. Poslední příspěvek je zde z dubna 2004, ale i tak Vám děkuji za počteníčko .o)
Ikdyž mám na výběr asi z čtyř blíkých porodnic, rozhodnu se pro Třince.
Havířov - ne nikdy... po posledních událostech, které se tam děly jim nezůstal ani jeden dobrý doktor všichni odešli, sice porodnice nakoupila monitory dechu pro novorozeňata, ale to není vše....
Karviná - po zkušenostech mou dvých kamarádek jsem tuto porodnici také vyloučila. Nástřihy na denním pořádku již "preventivně" o šití nemluvím. Když pak šla kolegyně na kontrolu ke svému doktorovi, jelikož jí i po týdnu od odhcodu z porodnice dělalo problém se vyspat nebo si jen sednout, byla jí dána otázka "Který řezník Vás šil proboha???" Navíc je zavřená Bohumínská porodnice, a holky nemají na výběr a msuí do Karviné, jde to tam jak na běžícím pásu.
Frýdek Místek - porodnice, která přichází v úvahu ihned po Třinci. Rodily tam moje kamarádky, byly spokojené, ale v recenzích na porodnici na emiminu.cz se občas objeví nějaký problém s personálem a tak dále ... No uvidíme...
Třinec - zatím jsem rozhodnutá pro Třinec, jelikož autem je to asi 20 minut což bychpři porodních bolestech měla zvládnout :o) Co oceňuji je, že krom jednolůžkového nadstandartu jsou k dispozici ještě dva jednolůžáky, s vybavením (mycí pult, přebalovací pult, postýlka pro miminko, hezký výhled z okna a hlavně součástí pokoje je WC i sprcha prouze pro tento pokoj). Pokud by jednolůžák nebyl volný, jsou k dispozici maximálně dvoulůžkové pokoje se stejným vybavením. Vše je nově zrekonstruované v bílozeleném moc pěkném provedení. Návštěvy jsou pouštěny i mimo návštěvní dobu, v případě dvoulůžáku se souhlasem druhé maminky.
Uvidíme, jak to všechno dopadne, rodíme začátkem května no tak pak napíšu zkušenosti :o)
Pro mě bude důležité, aby udělali maximum pro mě i pro mé miminko, i to že tam budu mít svého manžela, který mě bude držet za ruku a bude mi pomáhat s příchodem našeho mrňouse alespoň psychicky.
Žádná porodnice dle mého není bez chyby, pokud maminka neměla komplikace a bylo vše OK bude hodnotit kladně, pokud se vyskytl problém a bylo postupováno jinak než si představovala bude hodnotit negativně. Nezbývá nám než věřit doktorům, že to, co dělají, je pro nás i pro naše miminko to nejlepší, a že se svou praxí už znají postupy jak nám i mimískovi ulevit.
Mějte se hezky, pohlaďte Vaše bříška nebo narozené mrňousky i za nás dva.
Hanka 24+5 (Lucinka??? :o))))
Předchozí