| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Míšo,
hm, první část znám od sebe. To souhlasí.
Položme si otázku - je nutné, aby se zapojovala a dělala to, co od ní chce učitelka? Jasně, rušit by neměla, to je bez diskuse. Zapojovat se ale nutně nemusí, pokud nemá s učením problémy, tak je to úplně malicherný. V tomhle tvé dceři naprosto rozumím. Taky bych nedělala něco, co se mi dělat nechce jen proto, že to dělá dvacet jinejch lidí. To je přesně to, o čem píšu - proč by ty děti měly dělat to, co od nich někdo jinej chce? A to nevysvětlíš, protože reálný důvod k tomu není a dítě tě buď utluče argumenty, nebo si bude myslet, že jsi idiot. Podstatný je zvládnout učivo. Všechno ostatní je opruz a buzerace, bráno touhle optikou. Když něco umím, nebudu to půl roku s ostatníma procvičovat jen proto, že to někdo jinej neumí. Nevysvětlíš jí, proč to má dělat - možná ji donutíš, aby to dělala a měla pokoj. Já třeba nepsala psacím písmem z písanky. Uměla jsem ho napodobit, umím to dodnes, ale odmítala jsem psát padesát A a padesát B, protože je to nanic.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.