Přidat odpověď
No právě. Zrovna tato polovičatá řešení taky odebírají zákazníky.
Já vím o hodně místech, kde vaří fakt dobře a ráda bych tam chodila na oběd, ale atmosféra (i v "nekuřáckém oddíle") je tam prostě nedýchatelná.
U nás máme poměrně velkou restauraci, takto pofidérně oddělenou na kuřáky a nekuřáky, ale nekuřácký oddíl je prostě prázdný (ačkoli vaří dobře, i pro děti, mají super dětský koutek, jídelní židličky a všechno možné co by člověk mohl potřebovat), protože tam ti nekuřáci nechodí, jak to tam smrdí. A jak si člověk pootevře okno u svého stolu - klidně v létě - aby načerpal trochu kyslíku, hned přiběhne pingl, že táhne. Tak mi řekni, k čemu to tomu majiteli je, mít půl hospody prázdný?
Předchozí