| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já rezignovala a dětem jsem pořídila pastelky scala (takové ty vysunovací, jak byly za nás, prodávají se k nim náhradní tuhy), maluje s nima i předškolačka.Dost se mi ulevilo...To ořezávání bylo šílené, ořezávali jsme pastelky z obou stran (i se tím minimalizovalo okusování), abychom nemuseli ořezávat tak často, ale lámali se nám i ty Maped a...a když se nezlomily, tak jak ty děti malují hodně, tak prakticky denně se ta pastelka stejně musela ořezat znova (také ty nejvyužívanější pastelky byly za chvíli úplně malinké, zatímco jiné byly prakticky nepoužité),... ony ty děti malují v tomto věku jak diví a když se rozmalovala i prostřední, tak už jsem to ořezávání neunesla, nepomohlo nám ani elektrické ořezávátko (sice bylo úžasné, ale netrvalo dlouho a otupilo se). S těma vysunovacíma jsem zatím spokojená, malují pěkně, nemusí se ořezávat a děti je zatím ani nezlámaly-tuhu vysouvají úměrně a nezačaly je ani okusovat (to by nebylo dobré). Co se týká držení, kluk držel špatně i ty trojboké, na dobré držení mu pomáhá leda tak takový ten nástavec, který má prohlubně na prsty, ale při kreslení stejně odmítá mít správný úchop, ač při psaní už jej respektuje a používá.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.