Loni jsem rodila v natalisu a řekla bych , že za ty peníze nic moc péče. Porod byl fajn, ale asi nebyl nejlépe veden, prtože nikdo po narození syna nepoznal, že není zcela v pořádku.Hodně plakal a nechtěl jíst a špatně dýchal jakoby rychle , ale to je prý u novorozenat normální. Takže jsem se tím neznepokojovala. Jelikož jsem byla BGS pozitivvní dostávala jsem antibiotika , ale ještě před porodem , ale už ne při něm což bzla asi ta největší chyba. JIinak personál byl milý až na jednu příšernou sestru. Jidlo dobré. Ale co naplat Chlapec nam v květnu zemřel.Tím nechci na nikoho svalovat vinu, ale příště pujdu radši rodit tam kde je lepší neonatologická péče a vic zkušeností.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.