tak se po dlouhé době taky hlásím.... Byli jsme na dovolený a stíhala jsem jen to nejzákladnější
Šárko, se spaním ti asi moc neporadím, u nás spaní hrůza. Max můžeš doufat, že to je jen nějaké období, třeba rostou zoubky a časem se to zase srovná. Já teda musím říct, že od půlnoci už se celkem vyspím. Možná je to tím, že spí u nás, jinak do půlnoci se budí každou hodinu. Já chodím spát tak kolem 23 - 24 hod.
Co se týká jídla, tak se u nás nic nezměnilo. Jo, vlastně trochu jo. Bojkotuje mi to všechno. Už 14 dní nic nejí. Ovoce vůbec, přesnídávku tak 2 lžičky a zeleniny jednu lžičku. Jinak je na mlíce. A protože už fakt mám starost, volala jsem dneska dr. a ta mi říkala, že pokud to trvá třeba 14 dní, nic se neděje, ale kdyby to trvalo měsíc, už se to bude muset nějak řešit. Takže ještě chvilku počkám a pak se jí ozvu. Stejně za měsíc půjdeme na roční prohlídku.Možná ji rostou zuby a je to tím.
Taky jsem dneska koupila první botičky. Velikost nohy 19, botičky 20 za 700,- Kč. Hrůza! Jsou to hrozný vyděrači. Vědí, že to ty rodiče musejí dát, tak to napálí. Ke všemu to bude mít 3 měsíce a nazdar. Manžel šel do kolen, když jsem mu oznámila cenu.
Taky řeším, jak udělám dort na narozeniny. Už se to všechno hrozně blíží....
Markét, dětičky máš úžasný, fakt jsou moc krásný