| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Žubko,
morální kodexy, v jejichž rámci někdo pohrdá druhým a dělá se lepší než on proto, že něco nedělá nebo naopak dělá nejsou žádné morální kodexy, ale prachsprosté pokrytectví a maloměšťáctví. Ono je totiž fuk, jestli někdo vyváží žumpy, souloží dobrovolně za peníze nebo pracuje v akademii věd. To celkem o ničem nevypovídá. Ani to, že bys to ty nebo já dělat nemohla. Operovat slepý střevo bych taky nemohla, protože to neumím.
Pro mne není až tak nepochopitelný, že někomu VADÍ přítomnost jeho partnera v bordelu. Sice v tom nevidím žádnou extra tragédii, ale někdo třeba může, proč ne. I když ta reakce je hysterická a přehnaná (proto ten studený hadr). Co je pro mne nepochopitelný je skutečnost, že je to pro zakladatelku horší než řízení v opilosti, navíc zjevně opakované. Když půjde každý chlap 1x týdně do bordelu, i kdyby tam nakrásně opravdu souložil, neumře ani jeden z těch několik desítek lidí, co každý rok umírá kvůli nehodám zapříčiněným v opilosti. Nechce se mi hledat přesné statistiky, ale je to něco mezi 50 - 100 lidmi ročně. Tady je úplně vedlejší nějaký osobní názor, důležitý je, že řízení v opilosti je TRESTNÝ ČIN, za který může jít milý rozpustilý manžel až na tři roky do báně. Jít do bordelu trestné není, ať už si o tom myslí kdo chce co chce.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.