| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Grainne,
jenže já nejsem žádný exot. To za prvé. A za druhé - říkám hned na začátku to, co pokládám za důležité. Ostatní vyplyne časem a klást otázky je samozřejmě povolené.

Představ si, že si utváříš názor na muže podle "většiny" nebo podle toho, jak je ta "většina" zpodobňována. Budeš si myslet spoustu kravin, které nejsou ani v nejmenším pravdivé jen proto, že to tak podle NĚKOHO "má být".

Neutvářím si názor na lidi podle skupiny, do které patří, ale podle toho, jaké jsou individuality. Prostě je loupu jako cibuli, když mi za to stojí, a předem jim nepodsouvám, že by měli být takoví nebo makoví.

Takže pokud někdo vychází z toho, že žena má být taková, event. maková a všechno ostatní je špatně, zjevně k této problematice přistupuje jinak než a já ta koexistence je tím prakticky znemožněna.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.