mio, to bych odpískala a po pravdě, to už by mě dávno ani nerozčilovalo, protože už dávno by byl jen jakýmsi spolubydlícím - pokud by mi např. okolnosti nedovolovaly odejít. Nepotřebovala bych ani ten hadr na hlavu.
Já bych i ty policajty zavolala přímo, vedle toho ten bordel už naprosto ztrácí pointu.
Otázka je, jestli se z grázla stal ještě alkoholik, nebo alkohol z něj udělal grázla - pak by snad léčba stála za zamyšlení nad existencí vztahu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.