| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Životodárný hlen aneb Symptotermální metoda I.

Ahojky holky! Miruš hlavně že už víš důvod proč jsi nemohla pořád otěhotnět! Co ti řekli na gyndě? Pomůžou ti ty prášky na to aby si měla OVU? A pak už konečně krásně veliký bříško?!
Mici já si myslim že jsi ok. Sleduješ si hleník, protože i když máš 100% OVU tak nekvalitní hkeník to může všechno zkazit. My jsme v době OVU jedli jak králíci a je pravda že hleník jsem měla hodně dlouhej, určitě byl lepší než naposled. Tak a teď musíme jenom čekat jesti nám to bylo k něčemu platný! Ještě jsem to nedostala a teplota neklesá tak uvidim. Moc tomu ale nevěřim, minule jsem se těhotně cítila pár dní po OVU, ted se těhotně necítim vůbec jenom mě pálí chvilkama žáha to jsem klidně mohla sníst něco co mi moc nesedlo. I když nevěřim že jsem těhu ta i tak na sebe radši dávam pozor, ráno jsem zapadla u rodičů do metrový závěje a jenom sem sledovala svojí křehkou maminku jak mi lopatou podhrabává auto. Mamča mi nedovolila vůbec jí nějak pomoct, má hrůzu z toho že kdybych byla náhodou těhu mohlo by se mi zase něco stát. Tak jsme spon pobavilj sousedy!
Mějte se krásně a buďte na sebe opatrný!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.