Mám tři hrnce se silným akutermickým dnem ve třech velikostech, pak tři smalťáky ve třech velikostech (nejmenší je fakt píďa), jeden dvouplášťový, který by mě nenapadlo pořídit, ale byl to dárek a vařím v něm 3x do roka. A pak mám tak 3-4 menší různě otlučené trosky, které mám vždycky při úkidu chuť vyhodit, ale tak jednou za dva měsíce se sejdou, když toho vařím víc a chci dát zbytky do ledničky... Jo a dva smaltované plecháčky, které si děti vozí na tábory a jinak v nich rozpouštím máslo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.