| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak zrovna jsem dočetla další knihu (Pes ve městě). No a teď ruce prázdné a číst dokola další knihu z knihovny se mi nechce....
Zvažuju, že si koupím další knihu do sbírky od Michala Viewegha. Doporučíte u čeho jste se opravdu zasmáli??? (Román pro muže, Andělé všedních dnů, Báječná léta pod psa a Výchova dívek v Čechách mám)...
Pokud vás zaujala i jiná dobře čtivá kniha, která se jen těžko odkládá, doporučte. Třeba budete inspirací pro další maminy :-)
Mám ráda různé témata, ale hlavní je pro mě, aby mě to nadchlo již na začátku.
Samozřejmě jsem se vrátila kapku do pubertálních let, ikdyž určitě nejsem jediná a zakoukala jsem se do tetralologie stmívání, dcera kostí a dýmu, trilologie smečka...fantasy je to skvělé, kapka romantiky a hlavně tím čtením chvíli člověk vypadne ze stereotypu ...mamííí, mamííí ...Péťa se posral ~t~~2~.....~a~
Jen mě moc neberou tedy detektivky a romantické romány např. Rosamunde Pilcher a jim podobné.....
Tak pusťte se do diskuze~z~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.