Tak klišé ráda nemám, ale já už vůbec nic kromě pohádek a odborné literatury nečtu. Teď jsem si užila Kočkopsa Kvida a to je pro mě oddechové čtení. Vtipný, že i dospělý se pousmál (možná častěji než dítě), chytrý a přitom ne okatě výchovný. Červenou knihovnu jsem četla v pubertě. Začínaly tehdy harlekýnky a pak taková ta edice, kde se to navíc tvářilo strašidelně. Pak jsem ráda četla historickou červenou knihovnu - Vaňkovou apod. Teď mě beletrie tragicky nudí. Chtěla jsem si koupit aspoň Žítkovské bohyně a i to jsem položila ještě v knihkupectví. Je mi to líto. Četla jsem ráda, ale teď mě fakt nic nenadchne. Buď je to dobře napsaný, ale tragický nebo jinak pochmurný a nebo se nedonutím ani dočíst první stranu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.