Delete, mě to přišlo v těch šesti letech jako supr, že rozhodovat kam dál bude v 15 letech rozhodně lepší než v mých 13, ale pak se ukázalo, že to padlo do rozjeté puberty a to byl problém. jakou měl pubertu ex nevím, ale já ji měla klidnou naši o ní nevěděli už jen díky tomu, že jsem byla na škole 550 Km daleko a jezdila domů jednou za měsíc a to jsme se na sebe těšili a byli na sebe hodný. Takže podle mé skušenosti mi to přišlo jako fajn nápad. Synovec měl taky odklad vzhledem k tomu,že šel na osmiletý gympl, problém zamrznutí na základce se neprojevil.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.