| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

První dítě ADHD, epilepsie, lehká dysfázie, kritérium náročného dítěte rozhodně splňuje, ač nejstarší, stále mu musím věnovat nejvíc pozornosti...
Druhé dítě za odměnu,mít takové všechny, můžu jich mít regiment (až nato, že jsem při jeho porodu málem umřela).
Třetí dítě - tak trochu kombinace svých bratrů ... po nejstarším se do všeho vrhá po hlavě, ale po prostředním mám vytrvalost a dokud to nedá, tak se nevzdá. Takže ve svých 19 měsících má za sebou několik úrazů, protože je neuhlídatelnej, k lince si přistěhuje nábytek, aby vylezl nahoru a chodil po ní, zábranu na schody přelejzá (takže jsme jí odmontovali, protože to je bezpečnější), a ještě je po mně vzteklej... ale dokáže být i neskutečně milej a je to úžasná opička.
A kdybych chtěla vlastní čtvrté, klidně bych ho i s touhle skvadrou měla, protože je to švanda :))

A potvrzuju, že mít víc dětí je nejlepší terapie - jak na to, že nejsem tak neschopná matka, tak i na toleranci těch ostatních "neschopných matek" :))

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.