Přidat odpověď
No jsem zvědavá jak se Vám to povede vyřešit. Já zítra budu řešit prozměnu s učitelkou ve školce nevhodné chování jednoho výtečníka. Mám dcerku která nastoupila do předškoláků a dneska mi řekla, že jeden ze 2 kluků (co tam prý snad více zlobí) jí při odchodu ven řekl (a prý ne poprvé) že je: banán, hroznové víno, smraďoch. Ona se neumí moc bránit, slovně ani fyzicky. Je příliš hodná, milá, mazlivá a i hezká holčička. Řekla mu jen, že není žádný ... Ale asi jí to mrzí, když mi to říkala. Takže zítra si o tom chci promluvit s učitelkou. Chci aby takové chování zarazila (pokud ne, tak jsem připravená udělat čoro). Dcerka říká, že ti kluci tam zlobí a že tam mají i lháře. Ona o něco hůř mluví a s největší pravděpodobností to vypadá na odklad. Manžel chce aby začala chodit na sebeobranu, asi dobrý nápad. Když čtu co se občas kde děje a že jsme už před rokem v Praze na hřišti zažili cosi jako šikanu v přímém přenosu od jedné dívenky, která oblbla ostatní děti a ty se začali té naší vysmívat (samozřejmě, že jsme zasáhli) a to všechno jen proto, že špatně mluvila (dneska je to o hodně lepší). Dcerka pak byla moc smutná a nerozumněla tomu proč ty děti byli tak zlí.
Předchozí